Vyberte stránku

Typicky české slovo, které se stane jistě mezinárodním, jako je tomu například i u slova “robot”

Pamětníci  si jistojistě vybaví, že na mých stránkách byl svého času “stav globálního vědomí,” který jsem si vypůjčil ze stránek osudu. Bohužel tento bohulibý projekt skončil a já jsem byl vystaven tomu, že nemám, co bych na svých stránkách měřil. Tak včera jsem konečně objevil dostatečnou náhradu: Krizoměr!

Dovolím si citovat přímo ze stránek vynálezce tohoto měřidla:

Hodnota aktuálního stavu síly krize bude probíhat složitým výpočtem několika tisíc proměnných ze všech oborů lidské činnosti. Prozatím je síla krize stanovována odhadem.

Dovolte mi, abych v odpovědi na tento složitý proces použil Misantropovu hlášku:

Čňčňčňčň!

Asi všichni naprosto chápete, že krizoměr je jasné must have mých již tak vytuněných webových stránek. Samozřejmostí je, že tento nový a neotřelý projekt musí mít i své facebookovské stránky, které se vyznačují jasným syndromem nepochopeného génia Ivana Kvise, vynálezce a administrátora krizoměru v jednom: Stránkám fandí prozatím jenom pět lidí…

Inu, zanedlouho to bude šest *mrk*

Abyste pochopili důležitost celého krizoměru, tak vám ocituji poslední příspěvek na zdi stránky:

Do médií unikla fotografie údajné přípravy změny oficiální hodnoty krizoměru na 5 kvis. Je to podvrh, nic takového zatím nechystáme!

Ach, ta zatracená média…

Ale v této těžké době, kdy kolem nás zuří krize o síle 4 kvis, se Tasslovice hrdě hlásí k podpoře takového náročného procesu a již co nevidět bude krizoměr dostupný všem návštěvníkům této stránky.

Tak nepřepínejte!