Vyberte stránku

a sex se psemPenis, penis a jeste jednou penis. Tak, a je na ctenost prispevku zadelano. Nejdriv bych, jako obvykle, mel pro blbce vysvetlit, o co tu kraci. A nebo ne. Blbec zustane blbcem, i kdybyste ho v oleji varili.

A penis si muzu rikat i bez vysvetleni, blbcum bych to stejne nevysvetlil. Takze. Kudy jenom zacit?

Stalo se vam nekdy ve svete internetu, ze jste hledali nejakou hodnotnou informaci na internetu (treba rocni uhrn srazek nad andskymi pampami) a misto one hodnotne informace na vas vykouknul neci penis?

Me se to deje prakticky porad. Mam dokonce teorii, ze kdyz hledate jakekoliv slovo na internetu, tak pri obzvlaste peclivem patrani objevite eroticky ladene stranky. Nebo neci penis.

A ja jsem z vysoke skoly zvykly hledat obzvlaste peclive. Vtip studia na vysoke je uvedomit si, ze vas profesor zrejme prosel vsechny odkazy z prvni stranky ve vyhledavaci. Takze kdyz tu seminarku chcete napsat stylem ctrl+c a ctrl+v, tak musite hledat fakt peclive.

Ale zpet k penisu.

Jiste se vam taky stalo, ze jste hledali neco eroticky, ci sexualne ladeneho, a misto ciziho penisu na vas vyskocila nejaka vazne minena stranka. A o sexu ani zminka. Najit treba takovy sex se psem je pry fakt fuska.

Donedavna jsem si myslel, ze tady bych vypraveni o penisu zakoncil. Proste jednou na vas cizi penis vykoukne, jindy zase ne. Vtipny zaver, stay tuned a tecka.

Jenomze mne se stala treti varianta.

Penis na me koukal z internetu.

Ale nebyl to penis cizi, byl muj.

Jak jsem to poznal? Chlap si preci svuj vlastni penis pozna, no ne?

V minulych prispevcich jsem se venoval tomu, ze Tasslovice se stehuji. Velmi virtualne a pro uzivatele to (doufam) nebude vubec zadna zmena.

Stehovani je vlastne, jako kdyz zkopirujete na vasem pocitaci svuj oblibeny film z jednoho disku na druhy a az kdyz je to hotovo, tak upravite zastupce na svoji plose.

Ja bohuzel tohle kopirovani delam na dalku, takze jsem zatim prochazel fazi jedna: smazat z domeny tasselhof.com vse, co na ni neni uz potreba. Mazani je rychlejsi nez kopirovani, zvlast kdyz mate pomale pripojeni.

Prochazim si tedy svou domenu a nachazim poddomenu, o ktere jsem ani nemel tuseni. (pro pripadne zajemce: uz jsem ji smazal 😉 )

Vstoupim tedy do ni, abych zjistil, co tam je. Obrazky. Ale nejak divne pojmenovany. Tu adresu ani nazev by snad nikdo neuhodl! Co se skryva pod „aklzghqlp23.jpg“?

Uhodli jste spravne. Byl to muj penis.

O chlapech se rika, ze by svuj penis strcili opravdu kamkoliv.

ALE PROC JSEM PROBOHA DAVAL MUJ PENIS NA MOJI DOMENU?!

To jsem si snad koupil domenu jenom proto, abych tam mohl umistit svuj penis? Neco jako virtualni znackovani uzemi? Ja jsem Tasselhof a mam takhle velkyho ptaka, tak pozor?

Byly casy, kdy jsem touzil po tom, aby me nejaka divka pozadala, abych ji ukazal svuj penis. Jenomze jsem taky doufal, ze s tou divkou budu v jedne mistnosti (idealne v mistnosti s posteli) a ta divka bude v okamziku sve zadosti nahata.

Proc? Odkud? Kam? S jakym ucelem?

Nekolikrat jsem (omylem i zcela zamerne) videl krestansky magazin. Vzdy se tam zamysleli nad klasicky nabozensky ladenymi otazkami: Kdo jsme, odkud jdeme, proc a kam smerujeme.

Nikdy me nenapadlo, ze ja si podobne otazky polozim v momente, kdy uvidim svuj vlastni penis.

Inu, fotka je jiz smazana, a tak nezbyva nez dodat: Pokud touzite po tom spatrit muj penis, tak se tak muze stat.

Ale v momente vasi zadosti u toho smime byt jen dva (zadajici a ja), v mistnosti s posteli a zadajici musi byt v momente sve zadosti uplne nahata.

A pak se uvidi 🙂

Stay Tuned.