Vyberte stránku

Inspirace pro GormiehoUž je to asi přes týden, co s bráchou pařím tuhle dokonalou pařbu. Počítačová hra ze světa Star Wars v kostkách lego! Všechno je tam postavený z lega – jak hlavní nepřátelé, tak úhlavní hrdinové.

Hrea je to viditelně pro děti, protože když někoho zabijete, rozpadne se na neškodné kostičky lego. Žádná krev, žádné vnitřnosti. A navíc – jsou tam první tři epizody. Celý!

Můžete si vzít malýho Anakina a jet závod v Mos Espa, snažit se sejmout Darth Maula, přijet na svět klonovačů a utkat se s Jango Fetem … a to vše v kostkách lego!

Je to naprostá blbost, když to vezmu kolem a kolem. Prostě mlátíte světelným mečem kolem sebe a ve vhodný čas užíváte sílu. A sbíráte kostičky lego.

Já mám právě našetřeno přes 400 000 kostiček, takže asi onvestuju 200 000 do generála Greivouse – no prostě toho chrchlavýho maníka se čtyřma světelnejma mečmama. To bude žůžo!

Jakmile totiž projdete level v příběhové hře – kdy v oné kapitole se vyskytují jenom postavy, co tam byly reálně ve filmu – tak si můžete dát volnou hru a hrát to prakticky s jakoukoliv postavou.

Takže teď jsem třeba celou Epizodu I. prošel s Darth Maulem a ten jeho dvojtej světelnej meč je prostě něco naprosto mňam! Ale na Yodu to nemá. U něj stačíé tasit a mačkat útok a Yogurt se postará o všechno ostatní.

Docela srandou je, že jsme kvůli týhle pytlovině s bráchou investovali do nový grafárny. Ale stejně už byla potřeba 🙂
A nakonec – ta hratelnost týhle hry je úžasná a je to fakt dobrá pařba pro dva. A s bráchou jsme tým, takže to fakt skvěle zvládáme.

Už jsem hrál za R2D2, C3PO, malýho Anakina, Amidalu, Žvejkala, Darth Maula, Hraběte Dooku, bitevního droida, palácovou stráž … sakra a mnohem moc moc postav jsem vystřídal.

A nejlepší je Jar Jar. Toho s bráchou bereme do stáží kde může člověk chcípnout. Když chcípne Jar Jar tak se nic neděje, že? 🙂

No, já jdu zase pařit a hledat kostičky lego. Jsou za to totiž bonusy 😉 A hlavní v týhle hře je…

Nevzdávat to.