Vyberte stránku

Jsem magor … a koupil jsem si ho 🙂Nedávno jsem se s oTc bavil o tom, jestli je Wii dobrá investice, či ne. oTc prý taky uvažuje o tom, že si to koupí. Já jsem z uvažování přešel na činy 🙂

Wii

Ano, mám ho doma, mazlíka jednoho 🙂 Mám ho doma teda asi už tak týden, ale víte, jak to dopadá, když si koupíte nějakou hračku, o který básníte asi tak dva měsíce. (Ne, tady jsem o tom nebásnil, protože jsem si hořce uvědomoval, jak moc jsem marnej s tímhle tématem)

Hned, jak jsem moje nejen cenou drahé Nintendo dovezl domů, začal jsem jej fotit a taky připojovat ke své televizi. Ty fotky hlavně proto, že jsem se chtěl někdy v budoucnu pochlubit, cože jsem si to koupil domů. Omlouvám se za kompoziční nedostatky, chtěl jsem hlavně začít pařit 🙂

Wii podruhé

Hodně těžko se popisují rozměry konzole jinak, než že je to kurva malá krabička. Škoda, že mě nenapadlo ji vyfotit v porovnání s DVD/CD-RW mechanikou, co se mi tu fláká po upgrade mechaniky v kompu. Ona ta konzole je totiž velikostně prakticky srovnatelná (!) s klasickou mechanikou v počítači.

In your face, god damned big PS3!

Důvod, proč jsem si to koupil? Očekával jsem obrovskou fůru zábavy při hraní tak trošičku netradičním způsobem. K ovládání totiž slouží Wiimote – vlastně takový dálkový ovladač, kterým musíte různě mávat, sekatm otáčet a kdovíco ještě, aby postavička ve hře provedla danou akci.

Wiimote

Takže třeba šerm je reailozovaný vačším šermováním, při tenise používáte ovladač jako pálku … a reakce celého systému je kupodivu dost přesná tomu, co s touhle hračkou vyvádíte. A navíc to ještě v sobě má malinkatej repráček, co vaše vyvádění doprovází drobnými zvuky.

No, zapomněl jsem ještě na vibrace a tím končí výčet vlastností toho nového a sexy bílého dálkového ovladače. (Jo, jsem marnej a vím to).

Krom toho ovladače dostanete taky Nunchuk, takovou zajímavou srandu, co vám poůže se hejbat v procházečkách (pomocí té páčky nahoře) a jelikož to taky snímá pohyb, tak třeba ve střílečkách máchnutím Nunchuku hodíte granát.

Nunchuk

Kromě ke konzoli přiložené hře Wii Sports jsem se v prodejně nechal ukecat ke koupení launch-titulu: Zelda: Twilight Princess a nelituju.

A na závěr drobný vzkat pro oTc: Ty prachy za to stojej. Navíc je to v současnosti nejlevnější Next-Gen konzole (když pomineme současnou akci společnosti Alza) a je to fakt prdel 🙂

A já jdu pařit, nepřepínejte 🙂

Till next post