Vyberte stránku

Ano či ne?Již včera jsem sem blognul přes SMS svůj opilý verdfikt: Pořídím si PDA. Nějaký kapesní počítač, který by mi umožňoval …

Umožňoval připojovat se na net? Ne, děkuji. S tím, jak to mám s přístupem na net teď, jsem velmi spokojen. Dokázal jsem být 24 hodin offline, prakticky bez jakéhokoliv netového projevu.

Ale pořád o tom PDA přemýšlím. Přeci jenom bych něco takovýho asi potřeboval. Já si totiž nic nepamatuju. Nevím, kdy mám zkoušky, nevím, kdy začíná semestr, neznám datumy narozenin svých známých…

Potřebuju něco, co by na mě řvalo, že někdo má narozeniny, případně, že za týden dělám zkoušku. Na to by se čistě teoreticky hodil i kalendář v mobilu, ale jenže…

Jenže já dělám operátora infolinky. A jakožto „pán od T-Mobile“ mám tak průměrně jednou měsíčně jiný mobilní telefon. A záznamy z kalendáře se na SIMku uložit nedají.

A u některých mobilů se paměť kalendáře promaže, jakmile vyndáte baterku. A baterku vyndat musím, jelikož chci svojí SIM používat v jiném mobilním zařízení.

Takže přesně kvůli tomuhle potřebuju nějaké další zařízení. A jako nejlepší řešení mě napadá PDA. Jinými slovy od PDA především chci funkce organizéru.

A když už jsme v tom, tak funkce pro psaní dokumentů by se hodila. Nejvíc nápadů na povídky mě napadá v momentě, kdy u sebe nemám nic elektronickýho a přepisovat věci z papíru do počítače mě prostě nebaví.

Touhle cestou prostě hledám radu: Za á bych potřeboval doporučit něco, co by splňovalo tyhle požadavky, možná s přídavkem infraportu, aby to v nouzových případech umělo lýzt na net.

Bluetooth nechci, to bych špatně dopadl. Z hlediska těhle parametrů mě napadá buď Palm Zire 31 nebo PalmTungsten E, či jak se to píše. Ale potřeboval bych nějakou radu.

Máte někdo nějaká doporučení, či tak nějak? Je lepší obětovat trochu víc peněz kvůli slotu pro SD karty, či mi pro tyhle účely bude stačit Zire 31?

Tajně očekávám vaše názory. Díky.